Leren met Laura

Als kind wist ik al dat ik ontwerper wilde worden, én juf! En beide wensen (en nog veel meer!) zijn ook uitgekomen! Ik realiseer me hoe gelukkig ik ben, dat ik al zo jong voor veel dingen enthousiast was, en dat ik in een omgeving opgroeide waar mijn interesses werden gestimuleerd. Dit wil ik heel graag doorgeven aan kinderen: leren blij te zijn met wie je bent. Ik ben blij dat ik werk doe waarin ik al mijn veelzijdigheid, creativiteit en liefde kwijt kan!

 

Naast mijn eigen vrije beeldende werk en werk in opdracht als grafisch ontwerper en illustrator, werk ik dus ook als juf. Ik ben gediplomeerd basisschool-leerkracht, zowel regulier als montessori, en heb zowel in Nederland als in Spanje eigen klassen gehad.

Complexe materie vereenvoudigen is een van mijn drijfveren; kinderen die qua denkkracht wat extra uitdaging kunnen gebruiken, zijn een kolfje naar mijn hand.

Tegenwoordig werk ik als inval-juf op de basisschool, en begeleid ik creatieve activiteiten als kunstjuf; dat kan zowel per dag als per dagdeel.

 

Daarnaast zijn workshops, kinderfeestjes etc mogelijk.

 

Hieronder een paar voorbeelden van activiteiten die ik organiseer. Uiteraard is er nog veel meer mogelijk.